Poseidon.works – uusi mielenkiintoinen toimeksiantopalvelu kaikille toimialoille

Poseidon.works – uusi mielenkiintoinen toimeksiantopalvelu kaikille toimialoille

4works Oy kevytyrittäjä- ja laskutuspalvelu on kehittänyt uuden tekoälyä hyödyntävän toimeksiantopalvelun Poseidon.worksin (tuttavallisemmin “posse”). Poseidon.works ehdottaa toimeksiannon jättäjille parhaiten toimeksiantoa vastaavia tekijöitä suoraan 4eze.works laskutuspalvelun käyttäjistä. 

Jos haluat saada itsellesi mahdollisimman sopivia ehdotuksia, liidejä, tulevista työtehtävistä, rekisteröidy 4eze.works -laskutuspalvelun käyttäjäksi ja aktivoi Poseidon käyttöösi. Saat tiedon potentiaalisesta toimeksiannosta aina myös sähköpostiisi. 

Kun olet tutustunut toimeksiantoon, sinun tulee merkitä, oletko kiinnostunut siitä vai et. Jos et reagoi liidiin 24 tunnissa, se katoaa ehdotuksistasi. Voit jättää toimeksiantoon samalla myös tarjouksen. Toimeksiantaja näkee työprofiilistasi vain sen, mitä olet itse palveluun syöttänyt. 

Poseidon.works on helppo ja mielenkiintoinen tapa löytää uusia työtehtäviä ja mikä parasta – 4eze works hoitaa kaiken byrokratian puolestasi.

 

Raija Wirkkala-Blomster, yrittäjä, 4works Oy

Kirjoittajalle avoimuus ja kerronnan läpinäkyvyys ovat kirjoittamisen lähtökohta ja periaate, joista ei voi tinkiä.

Elämään kuuluu yrittäjyyden vastapainona perhe ja ulkoiluharrastukset sekä suuri kiinnostus luontoa ja eläinmaailmaa kohtaan