Helppo kilpailuttaminen ja palkanmaksaminen

 

Helppo kilpailuttaminen ja palkanmaksaminen

Moni työ viivästyy, koska toimeksiantajat kokevat paperi shown hankalaksi. Työnantajan velvoitteita ei haluta ihan hevillä niskaan  ja kilpailuttaminen on sekin töisevää. Firmoja kyllä löytyy ja ensimmäisenä näkyvätkin Googlessa hyvin tuotteistetut suuret firmat. Tehokkaita ja erikoistuneita yksinyrittäjiä ei välttämättä löydy kovin hyvin. Henkilöstövuokraus taas on kallista.

Maailma monimutkaistuu ja mitä moninaisimpia taitoja tarvitaan. Ihmiset erikoistuvat uudenlaiseen tekniikkaan, elämyksiin tai hyvinvointiin. Arkisten töiden toteuttajien tarve kasvaa kuitenkin myös. Jonkun on edelleen käytävä kaupassa, haravoitava lehdet  tai tehtävä show syntymäpäiville. 

4eze works laskutuspalvelu on kehittänyt  Poseidon palvelun, jotta mitä moninaisimmat työt ja tekijät löytäisivät tehokkaasti toisensa. Kävin juuri itse jättämässä sinne toimeksiannon. Nyt odottelen, että Poseidonin tekoäly haravoi “kevytyrittäjämerta” 4eze works palvelun käyttäjistä ja tarjoaa minulle kolme sopivinta ehdokasta tekemään tarjouksen toteutuksesta. Sitten voin aloittaa yksi kerrallaan tarkemmat  neuvottelut chatilla. Ja kun valitsen sopivimman, lasku tulee aikanaan 4eze works laskutuspalvelun kautta. Ketään ei ole pakko valita. Diili tehdään, jos sisältö on tuntuu hyvältä. Paikkakunnat, aikataulut, osaaminen ja hinnat tulee tietenkin mätsätä. Ja vain sopivimmat tuodaan tarjolle.

Ensimmäiseen kirjautumiseen vaadittiin vahvistus sähköpostin kautta ja lisäksi tekstiviestivahvistus. Sen jälkeen kun käyttäjä on tällä tavoin vahvistettu, ensimmäisen toimeksiannon teko olikin nopeaa.

Mikä parasta toimeksiantajille tämä on ilmaista. Toteuttaja taas suorittaa 3,1% välityspalkkion osana laskua Poseidonille. Eli esimerkiksi tuhannen euron hommasta se on 31 euroa. Poseidonin tekijäjahti on vasta alussa ja palvelua kehitetään koko ajan. Huomasin pienen käytettävyysvinkin tekstarivahvistukseen liittyen. Ylläpitäjät korjasivatkin sen saman tien. Testaahan sinäkin, löytyisikö toimeksiannollesi tekijä Poseidonista ja lähetä myös vinkkejä asiakaspalveluun, jos löydät kehitettävää. Tekemättömiä töitäsi kaivataan nyt!

 

 

Mikko Manninen, yrittäjä Nuotio Digital Oy

Kirjoittaja on digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, joka on kiinnostunut liikunnasta, historiasta, avantouinnista ja alkoholittomista oluista.