Maaseudulle töihin? Puutarhaan kesäksi? Ulkotöihin kesällä 2020? – Korona peruutti monen kesätyöt, mutta avasi myös mahdollisuuksia uudenlaisiin töihin suomalaisille nuorille.

 

Maaseudulle töihin? Puutarhaan kesäksi? Ulkotöihin kesällä 2020? – Korona peruutti monen kesätyöt, mutta avasi myös mahdollisuuksia uudenlaisiin töihin suomalaisille nuorille.

Tulevana kesänä suurin osa nuorista jää ilman kesätöitä, jos ja kun koronaan liittyvät rajoitukset jatkuvat. Tilanne on kaikille uusi ja nyt tilannetta edetään eteenpäin päivä päivältä, viikko viikolta. Samalla mediasta on luettavissa uutisia siitä, että erityisesti maaseuduilla ja puutarhoissa ollaan hädässä, kun tekijöitä tarvittaisiin nyt keväällä ja kesällä tuhansia. Rajojen ollessa kiinni, perinteinen ulkomaalainen työvoima ei tule kyseeseen. On siis käännettävä katseensa kotimaahan.

Ulkotöihin helposti ja nopeasti

Perinteisen työllistämisen sijaan nuori ja innokas työn hakija voi myös työllistää itse itsensä hyödyntämällä laskutuspalvelua. 4ezen laskutuspalvelun kautta voit laskuttaa tekemäsi työn – oli se sitten viikon urakka mansikkamaalla tai päivän työ taimitarhassa – helposti, nopeasti ja turvallisesti. Riittää että luot tunnukset järjestelmäämme ja alat laskuttaa. Luonnollisesti sitä ennen otat yhteyttä mahdollisiin toimeksiantajiin lähikunnissa, joissa tämän tapaisia työtehtäviä on tarjolla.

Valmiita työtehtäviä Poseidon.worksin kautta

Meillä 4eze worksissa on laskutuspalvelun kylkiäisenä mahdollisuus aktivoida työtä etsivä Poseidon-palvelu, jossa sinulle tarjotaan työtehtäviä toimeksiantajien suunnasta itseäsi kiinnostavissa kategorioissa ja läheisissä kunnissa. Voit siis oman aktiivisen soittamisen ja yhteydenoton lisäksi myös ottaa vastaan potentiaalisia työtehtäviä vaikka mansikanviljelijältä.

Nyt on mahdollisuus saada Suomi nousuun kotimaisin voimin. Pidetään suomalainen omavaraisuus korkealla myös jatkossa, kääritään hihat ja aletaan töihin.

 


Raija Wirkkala-Blomster, yrittäjä, 4works Oy

Kirjoittajalle avoimuus ja kerronnan läpinäkyvyys ovat kirjoittamisen lähtökohta ja periaate, joista ei voi tinkiä.

Elämään kuuluu yrittäjyyden vastapainona perhe ja ulkoiluharrastukset sekä suuri kiinnostus luontoa ja eläinmaailmaa kohtaan.