4eze on tästä eteenpäin 4works!

 

4eze on tästä eteenpäin 4works!

Uudistunut 4works on entistä parempi!  Jätämme 4eze aputoiminimen pois käytöstä ja käytämme jatkossa ainoastaan yrityksen varsinaista nimeä 4works. Nimenmuutoksen yhteydessä olemme rakentaneet uudistuneen extranetin, joka on entistä käyttäjäystävällisempi ja palvelee paremmin kaikissa eri päätelaitteissa. Tämän lisäksi meillä on jatkossa tarjolla toiminimiyrittäjille oma pro-palvelu.

Uusi ja helppokäyttöinen extranet

Olemme uudistaneet myös käyttöliittymää, extranettiä, entistä helpommaksi käyttää. Extranetin sisältö ei sinällään muutu, mutta sivujen ulkonäkö sen sijaan muuttuu täysin. Tavoitteena uudistuksella on ollut palvella paremmin eri päätelaitteitta käyttäviä asiakkaitamme. Tervetuloa testaamaan!

Toiminimiyrittäjien uusi Pro-palvelu

Olemme halunneet myös palvella toiminimiyrittäjiä paremmin ja uudistaneet vanhan plus-palvelumme. Uudistuksen tarkoituksena on, että se palvelee mahdollisimman edullisesti mutta myös joustavasti kaikkia toiminimiyrittäjiä. Uudistuksen myötä Plus palvelu muuttaa myös nimeä ja se jaetaan kahteen osaan, PRO plus ja PRO flex. PRO palveluissa laskutetaan toiminimiyrittäjänä, omalla y-tunnuksella. Pro-palvelupaketin (Pro Plus ja Pro Flex) palvelumaksu on nyt vain 3% ja flexissä voit laskuttaa myös ulkomaille

Lisää uudistuksia tulossa myöhemmin
Kehitystyön alla on myös Poseidon palvelun kehittäminen palvelemaan yhä paremmin laskutusasiakkaidemme tarpeita ja tavoitteena on lisätä markkinointimahdollisuuksia palvelun käyttäjille. Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää! 

Tervetuloa käyttämään uudistunutta 4works-palvelua!